Bereikbaarheid - Huisreglement

VESTIAIRE
Jassen mogen in normale omstandigheden niet mee de zaal in. De gratis bewaakte vestiaire is verplicht. Omdat covid-19 nog niet helemaal bedwongen is, maken we voorlopig een uitzondering op deze regel en mag je jas meenemen in de schouwburg.
Onze vestiaire is gratis. We geven je een vestiarekaartje mee met het nummer van de kapstok. Indien je dit kaartje kwijtgeraakt zien we ons genoodzaakt je 2 euro productiekosten aan te rekenen.

LAATKOMERS
Bij aanvang van de voorstelling worden de deuren van de theaterzaal gesloten. Voor zover de voorstelling het toelaat, begeleidt het zaalpersoneel laatkomers naar een bereikbare plaats achteraan in de zaal. Bij sommige voorstellingen worden laatkomers niet meer toegelaten. Enkel tijdens eventuele pauzes kan je alsnog plaatsnemen op je eigen stoel. Tickets worden niet terugbetaald.

FOTO'S
Het maken van foto’s, film-, video- of geluidsopnames met gsm’s, tablets, smartphones of éénder welke andere aparatuur is tijdens voorstellingen absoluut verboden.

DIGITAAL
Gelieve gsm’s, smartphones, tablets en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

ZAALPERSONEEL 
CC Maasmechelen heeft een uitstekende ploeg zaalpersoneel. Naast de ticketcontrole begeleiden onze medewerkers je - indien gewenst - naar je stoel en staan ze in voor de gratis vestiaire.

DUURTIJD VAN VOORSTELLINGEN EN CONCERTEN
Meer exacte informatie over de duurtijd en eventuele pauzes van voorstellingen en concerten worden geafficieerd in de inkomhal. Deze informatie is louter indicatief.

BAR
Voor en na de voorstelling kan je in de bar terecht voor een drankje. Zeker bij drukbezette activiteiten is het aangewezen om vooraf aan de jetonautomaten je drankjetons te kopen. Deze blijven ook voor volgende voorstellingen geldig.