Bereikbaarheid - Huisreglement

VESTIAIRE
Jassen mogen omwille van de algemene veiligheidsvoorschriften niet mee de zaal in. De gratis bewaakte vestiaire is dan ook verplicht.

LAATKOMERS
Bij aanvang van de voorstelling worden de deuren van de theaterzaal gesloten. Voor zover de voorstelling het toelaat begeleidt het zaalpersoneel laatkomers naar een bereikbare plaats achterin de zaal. Bij sommige voorstellingen worden laatkomers niet meer toegelaten. Enkel tijdens eventuele pauzes kan je alsnog plaatsnemen op je eigen stoel. Tickets worden niet terugbetaald.

FOTO'S
Het maken van foto’s, film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, tablets en smartphones.

DIGITAAL
Gelieve gsm’s, smartphones, tablets en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

ZAALPERSONEEL
Voor de opvang bij en de begeleiding van de voorstellingen heeft CC Maasmechelen een ploeg zaalpersoneel. Naast de ticketcontrole begeleiden ze je - indien gewenst - naar je stoel en staan ze in voor de gratis vestiaire.

DUURTIJD VAN VOORSTELLINGEN EN CONCERTEN
Meer exacte informatie over de duurtijd en eventuele pauzes van voorstellingen en concerten worden geafficieerd in de inkomhal. Deze informatie is louter indicatief.

BAR
Voor en na de voorstelling en tijdens de pauzes kan je in de bar terecht om iets te drinken.