Bereikbaarheid - CCMM verbouwt!

Het gebouw van het CC Maasmechelen wordt in 2019 grondig gerenoveerd.
De hoofdingang werd vanaf 25 februari 2019 tijdelijk verlegd naar de achterzijde van het gebouw (aan de kant van De Mangerie). De ticketoffice blijft op dezelfde plek, maar krijgt een tijdelijke toegang aan de kant van de polyvalente zaal.

De toegang tot het cultuurcentrum via de Koninginnelaan wordt voor de duur van de werken afgesloten. U moet de parkeerroute naar P1 (parking 1) of P (parking 2) volgen.
U kunt parking 1 (de huidige parking) enkel nog in-en uitrijden via de Echostraat (waar u tot heden de parking uit kon rijden - slagboom). Vervolgens kan u de ingang van het cultuurcentrum bereiken. Een duidelijke signalisatie zal u wegwijs maken.

Er werd een werfparking aangelegd waardoor een stuk van parking 1 niet beschikbaar is. Wanneer de huidige parking (parking 1) volzet is, parkeert u uw wagen best op de parking aan de overzijde van de Koninginnelaan (parking 2). Deze parking is te bereiken via de Heufkensweg (aan de rotonde richting kanaal en dan onmiddellijk naar links). U kunt dan te voet de Koninginnelaan oversteken naar het domein van het cultuurcentrum.

In de schouwburg zal u geen enkele hinder ondervinden, waardoor
CC Maasmechelen nog altijd the place to be blijft voor een gezellig avondje uit!

We hopen op uw begrip. U zal vanaf midden oktober 2019 kunnen genieten van een vernieuwd en prachtig cultuurcentrum.

Meer gedetailleerde uitleg en updates over de verbouwing vindt u op onze website onder de rubriek “CCMM verbouwt”.