Ticketverkoop - Tickets & Abonnementen

Vanaf 18 december 2020 vind je het voorjaarsprogramma op onze website. Je kunt onmiddellijk reserveren voor de activiteiten tot eind februari. Via de ticketlink kom je op de wachtlijst terecht. Je tickets worden geactiveerd zodra het zeker is dat deze activiteiten plaatsvinden. De deuren van het CC blijven alvast zeker gesloten tot 22 januari 2021.

De voorstellingen vanaf 1 maart kun je met stip in je agenda noteren. Ook die ticketverkoop starten we zo snel mogelijk op.

We houden je op de hoogte via social media en website. Schrijf je voor de updates in op de nieuwsbrief en volg ons via facebook!

Met Ticketmatic verloopt de ticketverkoop 7 dagen op 7 online via www.ccmaasmechelen.be

Je hebt bij het kopen van tickets de keuze tussen losse tickets en een keuzeabonnement
(4 voorstellingen en meer).

Kopen en betalen van tickets
Je kunt op vier manieren abonnementen of tickets kopen: online via onze website, ter plaatse via onze ticketbalie / secretariaat of telefonisch.Bij voorkeur koop je tickets online!

Voor betalingen per overschrijving gebruik je het rekeningnummer BE89 7380 4107 6185.

1. Online via www.ccmaasmechelen.be
Ticketmatic: kiezen, klikken & kopen. Zo eenvoudig is het. Je kiest, klikt en koopt een abonnement of losse tickets. Bij elke voorstelling kun je online op een overzichtelijk zaalplan zien welke zitplaatsen nog beschikbaar zijn. Het online ticketingsysteem stelt je steeds de beste beschikbare plaats voor. Toch liever een ander zitje? Dan kies je zelf je favoriete stoel. Vervolgens krijg je de keuze uit verschillende betaalwijzen: met kredietkaart, met gewone bankkaart of via homebanking. Na betaling ontvang je een e-mail met link naar je e-ticket. Opgelet: je print niet deze e-mail af, wel het ticket dat je via de link hebt ontvangen. Dit ticket met unieke barcode breng je mee als toegangsbewijs. Je kunt je ticket ook in je smartphone invoeren. Aan de ingang van de zaal wordt je ticket ingelezen met een scanner. Snel én veilig dus. Let op, deel nooit dit toegangsbewijs met anderen, het kan maar één keer gescand worden.
Reserveringen voor 10 personen of meer en reserveringen voor mensen met een fysieke beperking gebeuren enkel per mail, telefonisch of via het onthaal.

2. Schriftelijk
Een keuzeabonnement kan gereserveerd worden met het abonnementsoverzicht in het magazine. Je bezorgt dit formulier aan ons onthaal.  Het betaalde abonnement kan vooraf of op de avond van de eerste voorstelling afgehaald worden.

3. Telefonisch
Telefonisch bestellen van abonnementen of tickets kan via het nummer +32 (0)89 76 97 97. Na betaling liggen je tickets op naam klaar aan de kassa. Je kan je tickets of abonnementen vooraf op het secretariaat of de avond van de voorstelling ophalen aan de ticketbalie.

4. Ticketbalie
Aankopen van abonnementen of losse tickets aan de ticketbalie kunnen contant en elektronisch worden betaald.Om onnodige uitwisseling van tickets en geld te voorkomen koop je bij voorkeur je tickets online.

Betalen en afhalen tickets
Tickets worden na betaling bij voorkeur thuis afgeprint. Uitzonderlijk kun je ze afhalen aan ticketbalie vanaf 45 min. voor aanvang van de voorstelling. Betaalde tickets worden nooit per post verstuurd.

Onbetaalde reserveringen
Na reservering ontvang je via e-mail of telefonisch de nodige richtlijnen in verband met de betaling. Een ticketreservatie is definitief na betaling. Indien de uiterste datum van betaling (maximum 10 dagen na reservering) is overschreden, vervalt uw reservatie automatisch.
Je ontvangt hiervan geen melding.

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. We raden je aan om er gebruik van te maken. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket maar indien de bezoekerscapaciteit wordt verhoogd kunnen wij je contacteren.

Terugbetaling
Kaarten worden niet terugbetaald, uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

Begeleiderspas & European Disability Card (EDC)
Begeleiders van mensen in een rolwagen ontvangen op vertoon van deze pas of kaart een gratis ticket. Vooraf reserveren via info@ccmaasmechelen.be of 089/76 97 97 is noodzakelijk.

Jonge bezoekers
Speciaal voor de allerkleinsten beschikt CC Maasmechelen over stoelverhogers in de schouwburg.

Malafide doorverkoopsites
Koop je tickets enkel via de officiële website (www.ccmaasmechelen.be) van het cultuurcentrum en wees op je hoede voor malafide verkoopsites. Zij verkopen tickets aan een veel hogere prijs en je hebt geen garantie dat je ticket geldig is aan de kassa.

Laatkomers
Laatkomers worden niet toegelaten. Enkel na eventuele pauzes kun je plaatsnemen op je eigen stoel.

Vestiaire
Om fysiek contact tussen publiek en personeel zoveel mogelijk te vermijden is de vestiaire voorlopig gesloten. Je houdt je jas zelf bij zolang je in het gebouw aanwezig bent.