Ticketverkoop - Tickets & Abonnementen

Met Ticketmatic verloopt de verkoop 7 dagen op 7 online via www.ccmaasmechelen.be.
De verkoop van tickets en abonnementen start op vrijdag 24 mei 2019.

Je hebt bij het kopen van tickets de keuze tussen losse tickets, een keuzeabonnement (5 voorstellingen en meer), of een klassiek abonnement.

Kopen en betalen van tickets
Je kunt op vier manieren abonnementen of tickets kopen: online via onze website, schriftelijk via bestelformulier (brochure en krant), ter plaatse via onze ticketbalie / secretariaat, of telefonisch.

Voor betalingen per overschrijving gebruikt u het rekeningnummer BE89 7380 4107 6185.

1. Online via www.ccmaasmechelen.be
Ticketmatic: kiezen, klikken & kopen. Zo eenvoudig is het. Je kiest, klikt en koopt een abonnement of losse tickets. Bij elke voorstelling kun je online op een overzichtelijk zaalplan zien welke zitplaatsen nog beschikbaar zijn. Het online ticketingsysteem stelt je steeds de beste beschikbare plaats voor. Toch liever een ander zitje? Dan kies je zelf je favoriete stoel. Vervolgens krijg je de keuze uit verschillende betaalwijzen: met kredietkaart, met gewone bankkaart of via homebanking. Online thuis bestellen en betalen heeft als voordeel dat je na betaling zeker bent van je plaats. Na betaling ontvang je een e-mail met link naar je e-ticket. Opgelet: je print niet deze e-mail af, wel het ticket dat je via de link hebt ontvangen. Dit ticket met unieke barcode breng je mee als toegangsbewijs. Je kunt je ticket ook in je smartphone invoeren. Aan de ingang van de zaal wordt je ticket ingelezen met een scanner. Snel én veilig dus. Let op, deel nooit dit toegangsbewijs met anderen, het kan maar één keer gescand worden.
Reserveringen voor 10 personen of meer en reserveringen voor mensen met een fysieke beperking gebeuren enkel per mail, telefonisch of via het secretariaat.

2. Schriftelijk
Een keuzeabonnement kan gereserveerd worden met het bestelformulier in deze brochure en in de seizoenskrant. Je bezorgt dit formulier op ons secretariaat.  Het betaalde abonnement kan  vooraf of op de avond van de eerste voorstelling afgehaald worden.

3. Telefonisch
Telefonisch bestellen van abonnementen of tickets kan via het nummer +32 (0)89 76 97 97. Na betaling liggen je tickets op naam klaar aan de kassa. Je kan je tickets of abonnementen vooraf op het secretariaat of de avond van de voorstelling ophalen aan de ticketbalie.

4. Ticketbalie
Aankopen van klassieke abonnementen, keuzeabonnementen of losse tickets aan de ticketbalie kunnen contant en elektronisch worden betaald.

Betalen en afhalen tickets
Tickets worden na betaling bij voorkeur thuis afgeprint. Ze kunnen eveneens na betaling tijdens de kantooruren afgehaald worden op het secretariaat of vanaf 45 min. voor aanvang van de voorstelling aan de avondkassa. Betaalde tickets worden nooit per post verstuurd.

Onbetaalde reserveringen
Na reservering ontvang je via e-mail of telefonisch de nodige richtlijnen in verband met de betaling. Een ticketreservatie is definitief na betaling. Indien de uiterste datum van betaling (maximum 10 dagen na reservering) is overschreden, vervalt uw reservatie automatisch.
Je ontvangt hiervan geen melding.

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket. Wij contacteren je wanneer er plaatsen vrijkomen.

Terugbetaling
Kaarten worden niet terugbetaald, uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

Begeleiderspas
Begeleiders van mensen in een rolwagen ontvangen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren via info@ccmaasmechelen.be of 089/76 97 97 is noodzakelijk.

Jonge bezoekers
Speciaal voor de allerkleinsten beschikt CC Maasmechelen over stoelverhogers in de schouwburg.

Malafide doorverkoopsites
Koop je tickets enkel via de officiële website (www.ccmaasmechelen.be) van het cultuurcentrum en wees op je hoede voor malafide verkoopsites. Zij verkopen tickets aan een veel hogere prijs en je hebt geen garantie dat je ticket geldig is aan de kassa.