PER MAAND
PER CATEGORIE
Programma › Clouseau (uitverkocht)
Zo 28 Januari 2018 20u15 Schouwburg Muziek
Clouseau (uitverkocht)
Clouseau30 – theatertournee
Prijs 38.00 / +60 38.00 / -26, abo, groep 38.00
Clouseau viert 30 jaar met intieme theatertournee.

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste 'serieuze' optreden tijdens de opening van Marktrock Leuven. Zonder het te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.
Na een moeizame start (‘Brandweer’ was geen instant succes) volgt de grote doorbraak in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome, en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. 'Clouseaumania' is een feit.
Sindsdien bleef Clouseau consequent aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.
Vandaag, 30 jaar later, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat te vieren komt er een verrassende theatertournee die ook in CC Maasmechelen halt houdt. Geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties deze keer, maar in een intieme setting met  twee extra muzikanten worden verrassende versies van bekende hits gezongen. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door delen Koen & Kris Wauters fijne anekdotes met het publiek.
Zin om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring? Boek dan snel je tickets voor dit unieke concert in onze schouwburg!
SLUIT