31.05.2017

Seizoen 2017-2018 - alle info op onze website!

Cultuurcentrum Maasmechelen heeft voor u een gloednieuw en sprankelend programma 2017-2018 uitgewerkt. U mag rekenen op een kwaliteitsvol en gevarieerd (inter-)nationaal aanbod met scherpe artistieke keuzes in de verschillende disciplines. Zo kunt u genieten van boeiende lezingen, fris (familie)theater, klassieke muziek op topniveau, energieke hedendaagse dans, exclusieve tentoonstellingen en een gevarieerd aanbod van fantastische comedy, cabaret en concerten.

In het verleden ontving u onze seizoenskrant op uw thuisadres. Dit is in de toekomst enkel nog mogelijk op uitdrukkelijk verzoek via info@ccmaasmechelen.be.

We verwijzen u echter met evenveel plezier naar onze vernieuwde website www.ccmaasmechelen.be waar u alle informatie over ons aanbod kunt terugvinden.
Via de knop ‘nieuwsbrief’ kunt u indien gewenst ook aanvinken welke informatie (maandelijkse infokaart, seizoensbrochure of elektronische nieuwsbrieven) u in de toekomst wenst te ontvangen.

Ons openingsweekend start al op donderdag 21 september met Voor de gelegenheid een klein concert - liedjes en verhalen van de weergaloze Herman van Veen & Edith Leerkes.
Op vrijdag 22 september wordt u ondergedompeld in het avontuurlijke muziektheater We Free Kings van rasperformers Wim Opbrouck en Wilfried de Jong.
Zaterdag 23 september opent Deel II, de jaren ’80-’90 van de Kunst in Limburg - Trilogie.

Wij hopen dat u vanaf september opnieuw te mogen begroeten. U bent zeer welkom!